(06) 25 00 97 35 jiska@soul2.nl

Training & masterclass

Om vaardig te worden als rouw- en verliesbegeleider heb ik, Jiska Rodenburg, de training RouwZorg gevolgd bij de LSV, onder begeleiding van Klaas-Jan Rodenburg (directeur LSV).

Het volgen van de opleiding was als een unieke reis!
Zowel de rijke theorie en werkvormen, als het omgaan met mijn eigen verliezen, hebben mij ontwikkeld tot volwaardige rouw- en verliesbegeleider.

De impact van de training heeft er ook toe geleid dat ik nu als co-trainer nieuwe groepen begeleid.
De volgende groep start in oktober, hieronder vind je de flyer die je ook kunt downloaden.

Een zevendaagse training is nog niet voor iedereen realiseerbaar. Op verzoek hebben wij een eendaagse Masterclass ontwikkeld om je in 1 dag kennis te laten maken met de indrukkende materie “dialoog tussen lichaam en geest”, een vaardigheid die heel waardevol is bij het omgaan met rouw- en verlies.
De flyer voor deze Masterclass vind je eveneens hieronder en is eenvoudig te downloaden.

Training RouwZorg

Deze zevendaagse training RouwZorg is een unieke reis door je eigen verliezen en je krijgt handvatten om anderen te mogen begeleiden in het troostgesprek.

Voor wie?
Professie of persoonlijk.

De training biedt een compleet programma waarmee rouwzorgers (vrijwilligers en beroepskrachten uit de sectoren welzijn, gezondheidszorg, pastoraal werk, onderwijs, uitvaartbegeleiding, justitie en politie ea.) die soms dagelijks geconfronteerd worden met rouwenden, hun kennis en vaardigheden kunnen vergroten om rouwenden steun te bieden die ze nodig hebben. 

Ook is deze training geschikt voor zij die zelf te maken hebben (gehad) met blijvend of levend verlies en willen helen.

Masterclass “dialoog tussen lichaam en geest”

De eendaagse masterclass “dialoog tussen lichaam en geest” is een dagvullend programma om te ontdekken hoe je je lichaam en geest in verbinding kunt brengen voor jezelf en/of je professie. 

Voor wie? Voor iedereen!

Iedereen heeft in zijn/haar leven te maken met verlies. Dit kan groot of klein verlies zijn, levend of blijvend verlies. Onze maatschappij heeft veel moeite om om te gaan met verliezen.

We schieten snel in de oplossingsmodus en dat is nu net wat rouw en verlies niet nodig heeft. Wij geloven dat de dialoog tussen lichaam en geest je kan helpen om rouw en verlies aandacht en liefde te geven.

Tijdens deze masterclass geven we je de eerste inzichten en handvatten. Handvatten voor het leven in plaats van te moeten overleven.

“Een fysieke en mentale oppepper”

(Viyan, Lecturer Hogeschool Amsterdam)

“Uit gebalanceerd programma voor de ziel, geest en voor de stilte van binnen”

(Hilda, Director Marketing Equinix)

“Bijkomen van het hedendaagse drukke leven: Me time.”

(Aytun, Eigenaar Elance Academy)

“Samen en bij jezelf stilstaan: Ontspannen met diepgang”

(Janet, Teamleider Evean)

“Inzicht, rust en tot de kern van het zijn komen. Elkaar helpen met compassie, onder het genot van heerlijk eten, door yoga en mindbalanced”

(Annemarie, Sr Marketeer WNF)