(06) 25 00 97 35 jiska@soul2.nl

Wie ben ik

Als sportieve vrouw ben ik al mijn gehele leven bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik heb mij vaardig gemaakt in lichaamswerk (yoga en ademwerk), mindstillness en tranformatie technieken. Het heeft mij gevormd tot wie ik nu ben.
Ik hoop ook jou handvatten te mogen aanreiken om het leven beter aan te kunnen en je veerkracht te vergroten.

Ik woon op een betoverende mooie plek bij het bos en ik gebruik de natuur als belangrijk oplaadpunt in mijn leven. Ik werk graag in- en met de natuur omdat ze zoveel te geven heeft.

Als coach heb ik mij de afgelopen 20 jaar op meerdere coachdomeinen ontwikkeld: ambitiecoach, talentcoach, loopbaancoach en rouw- en verliesbegeleider.
Op dit moment ben ik co-trainer bij de training RouwZorg van de LSV, ben ik gecertificeerd yoga docent, verzorg ik retraites en acteer ik daarnaast in het zakelijke leven als interim manager.

Door mijn diversiteit aan (levens- en verlies) ervaring en professies heb ik geleerd dat iedereen een andere manier nodig heeft om tot de kern van zijn/haar hulpvraag te komen. In een eerste verkenning samen zullen we dit dan ook onderzoeken zodat jij je veilig en vertrouwd voelt om de reis naar balans en veerkracht te maken.

Ik werk samen met andere coaches die een prachtige aanvulling zijn op mijn programma en waardoor er voldoende begeleiding en ruimte is voor persoonlijke vraagstukken. Tijdens retraites in grote groepen is dit van belang om aan eenieders hulpvraag te kunnen voldoen.

“We zijn net mensen”, het kan zijn dat we geen chemie hebben, dat we niet bij elkaar passen. Ook daar zal ik eerlijk in zijn en je dan helpen aan een coach die beter bij je past.

Wat ik graag nog wil delen is dat de meeste foto’s van mijn website gemaakt zijn door mijn soulmate en zusje Nicoline Rodenburg

Zij is in staat mijn gevoel te visualiseren in beeld, een echte kunstenares!

“Een fysieke en mentale oppepper”

(Viyan, Lecturer Hogeschool Amsterdam)

“Uit gebalanceerd programma voor de ziel, geest en voor de stilte van binnen”

(Hilda, Director Marketing Equinix)

“Bijkomen van het hedendaagse drukke leven: Me time.”

(Aytun, Eigenaar Elance Academy)

“Samen en bij jezelf stilstaan: Ontspannen met diepgang”

(Janet, Teamleider Evean)

“Inzicht, rust en tot de kern van het zijn komen. Elkaar helpen met compassie, onder het genot van heerlijk eten, door yoga en mindbalanced”

(Annemarie, Sr Marketeer WNF)