(06) 25 00 97 35 jiska@soul2.nl

Wat is lichaamswerk?

In onze maatschappij is denken ons overlevingsmechanisme en voelen onze zwakte. Want wie wilt er nu pijn voelen? Vaak zorgt dit voor onverwerkt verlies, opgehoopte frustraties en chronische pijn. Je kent het vast wel:  je bent kortaf naar je dierbare, je verliest je focus op je werk, het lukt je maar niet om gezond te eten en te drinken en je hebt geen energie om te sporten. Vaak reacties van gevoelens die we negeren.
Door het benoemen van je gevoelens in een veilige omgeving, de inzet van yoga, meditatie, ademhaling, de natuur en/of creatief werk, geven we gehoor en toegang tot onze gevoelens die zo weer heel kunnen worden. Wij kiezen samen wat bij je past en hoe gevoelens er weer mogen zijn.

Wat doet Yin Yoga voor mij?

 Als gecertificeerde (yin) yoga docente verzorg ik zowel 1 op 1, als in groepsverband, yogalessen. Yin yoga en bewust ademen werkt voornamelijk op je bindweefsel, meridianen en chakra’s. Yoga brengt je weer dichtbij jezelf en zet je levensenergie in beweging.

Wat is Mindstillness?

Mindstillness en ademwerk zet ik in bij levensbalans coaching, verliesbegeleiding en tijdens retraites om dichterbij jezelf te komen.

Door mindstillness maak je contact met je innerlijke Zijn en van daaruit kun je ontwikkelen.

Is mediteren wat voor mij?

Meditatie en ademwerk leert je om bewust te ZIJN. Daar waar mindstillness je brein via visualisaties afleidt leert meditatie om je gewaar te worden van sensaties op je lichaam. Voor veel mensen is dit het gevorderde niveau van mindbalans.

“Een fysieke en mentale oppepper”

(Viyan, Lecturer Hogeschool Amsterdam)

“Uit gebalanceerd programma voor de ziel, geest en voor de stilte van binnen”

(Hilda, Director Marketing Equinix)

“Bijkomen van het hedendaagse drukke leven: Me time.”

(Aytun, Eigenaar Elance Academy)

“Samen en bij jezelf stilstaan: Ontspannen met diepgang”

(Janet, Teamleider Evean)

“Inzicht, rust en tot de kern van het zijn komen. Elkaar helpen met compassie, onder het genot van heerlijk eten, door yoga en mindbalanced”

(Annemarie, Sr Marketeer WNF)