(06) 25 00 97 35 jiska@soul2.nl

Wie ben ik

Als sportieve vrouw ben ik al mijn gehele leven bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik heb mij vaardig gemaakt in lichaamswerk, coaching en mindstillness en het heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben.
Ik hoop jou handvatten te mogen aanreiken om het leven beter aan te kunnen en je veerkracht te vergroten.

Ik woon op een betoverende mooie plek bij het bos en ik gebruik de natuur als belangrijk oplaadpunt in mijn leven. Ik werk graag in- en met de natuur omdat ze zoveel te geven heeft.

Als coach heb ik mij de afgelopen 20 jaar op meerdere coachdomeinen ontwikkeld: ambitiecoach, talentcoach, loopbaancoach en rouw- en verliesbegeleider. Op dit moment ben ik co-trainer bij de opleiding RouwZorg bij de LSV, ben ik gecertificeerd yoga docent, vrijwilliger bij het Toon Herman Huis, verzorg ik retraites en acteer ik daarnaast in het zakelijke leven als Alliance Manager bij het mooie bedrijf Uniserver.

Door mijn diversiteit aan (levens- en verlies) ervaring en professies heb ik geleerd dat iedereen een andere manier nodig heeft om tot de kern van zijn/haar hulpvraag te komen. In een eerste verkenning samen zullen we dit dan ook onderzoeken zodat jij je veilig en vertrouwd voelt om de reis naar balans en veerkracht te maken.

Ik werk samen met andere coaches die een prachtige aanvulling zijn op mijn programma en waardoor er voldoende begeleiding en ruimte is voor persoonlijke vraagstukken. Tijdens retraites in grote groepen is dit van belang om aan eenieders hulpvraag te kunnen voldoen.

“We zijn net mensen”, het kan zijn dat we geen chemie hebben, dat we niet bij elkaar passen. Ook daar zal ik eerlijk in zijn en je dan helpen aan een coach die beter bij je past.

Vragen die we o.a. onderzoeken zijn:

 

Body

Zit ik letterlijk lekker in mijn vel?
Doe ik wat goed is voor mijn lijf?

Mind

Zit ik figuurlijk lekker in mijn vel?
Heb ik zuivere en positieve gedachten?

Soul

Voel ik mij verbonden met mijn hart, ben ik lief voor mezelf en daarmee voor anderen?

Belofte

Ik beloof dat mijn aanbod je gaat helpen om je leven weer in balans te brengen. We gaan samen op zoek naar je hulpvraag en op basis daarvan ontdekken we welke pijler van levensbalans uit balans is geraakt. Soms betekent dit voor de een lichaamswerk eenmaal in de week , voor de ander vraagt dit het opnieuw formuleren van je kernwaarden en voor weer een ander betekent dit het volgen van een unieke retraite op een inspirerende locatie in Nederland. Een weekend helemaal voor jou, een reis naar binnen.

“Een fysieke en mentale oppepper”

(Viyan, Lecturer Hogeschool Amsterdam)

“Uit gebalanceerd programma voor de ziel, geest en voor de stilte van binnen”

(Hilda, Director Marketing Equinix)

“Bijkomen van het hedendaagse drukke leven: Me time.”

(Aytun, Eigenaar Elance Academy)

“Samen en bij jezelf stilstaan: Ontspannen met diepgang”

(Janet, Teamleider Evean)

“Inzicht, rust en tot de kern van het zijn komen. Elkaar helpen met compassie, onder het genot van heerlijk eten, door yoga en mindbalanced”

(Annemarie, Sr Marketeer WNF)