(06) 25 00 97 35 jiska@soul2.nl

Wat is een retraite?

We vinden het heel normaal om tenminste één keer per jaar met vakantie te gaan. Het liefste doen we dat met zon, zee en strand, lekker eten en drinken. Maar komen we dan echt uitgerust weer thuis? Voelen we ons weer vitaal, opgeruimd en gezond? Meestal niet. Een retraite is ook een vakantie voor je innerlijk zelf. Je zorgt goed voor je lijf, je eet en drinkt de juiste dingen en je leert beter te luisteren naar wat je echt nodig hebt. Echt bijkomen na een heftige periode en leren je grenzen aan te geven zodat je na de retraite dichtbij jezelf kan blijven.
Welke retraite past er bij jou? Stuur ons een bericht zodat we je op de hoogte kunnen houden van aankomende retraites.

Balansretraite

De balansretraite van Soul2 is een concept waarbinnen er even geen “moeten” is. Een weekend programma dat je weer in balans brengt. Het maakt niet uit of je nu een specifieke hulpvraag hebt, persoonlijk wilt groeien of een volledig ontspannen weekend wilt.

Verliesretraite

Dit weekend ga je je verlies eren.
Wij geloven dat verlies aandacht en liefde nodig heeft om tot rust te komen. We gaan haar verkennen, liefhebben en vormgeven. Zodanig dat ze een rustige plek krijgt in je leven en jij verder kunt met opnieuw leven.

“Een fysieke en mentale oppepper”

(Viyan, Lecturer Hogeschool Amsterdam)

“Uit gebalanceerd programma voor de ziel, geest en voor de stilte van binnen”

(Hilda, Director Marketing Equinix)

“Bijkomen van het hedendaagse drukke leven: Me time.”

(Aytun, Eigenaar Elance Academy)

“Samen en bij jezelf stilstaan: Ontspannen met diepgang”

(Janet, Teamleider Evean)

“Inzicht, rust en tot de kern van het zijn komen. Elkaar helpen met compassie, onder het genot van heerlijk eten, door yoga en mindbalanced”

(Annemarie, Sr Marketeer WNF)