(06) 25 00 97 35 jiska@soul2.nl

Vergoedingen

Soul2 werkt met een uurtarief van €85,- en geeft een voordeel als er gekozen wordt voor een  coachpakket:

Klein: 3 sessies van 1,5 uur a € 375,-

Middel: 5 sessies van 1,5 uur a € 630,-

Groot: 8 sessies van 1,5 uur a € 950,-

Investering is exclusief btw en km vergoeding indien er voor een andere locatie als Amersfoort wordt gekozen. Betalingstermijn is 14 dagen.

Er zijn een aantal mogelijkheden voor vergoedingen:

 

  1. Voor ondernemers stimuleert de belastingdienst loopbaanontwikkeling. Voorwaarde is dat dit bijdraagt aan een financieel- economische groei. Dit betekent dat kosten voor coaching fiscaal aftrekbaar zijn (onder de post scholing). Hier zijn wel een aantal richtlijnen aan verbonden.
  2. Het terugvinden van je levensbalans en het verwerken van verlies zijn ingrijpende periodes in je leven die er voor kunnen zorgen dat je onvoldoende effectief en efficient je werk kan doen. Ook lichamelijke ziektes en psychische onrust kunnen zorgen voor een minder goed functioneren op de werkvloer. Werkgevers zijn gebaat bij een goede gezondheid van werknemers en staan open voor het vergoeden van coaching. Samen kunnen we een plan op stellen en bepalen wat we met werkgever delen indien de werkgever de vergoeding van onze sessies voor zijn/haar rekening neemt. Bij re-integratie is begeleiding vanuit de wet verbetering poortwachter zelfs verplicht.
  3. Veel CAO’s en personeelshandboeken hebben een vast bedrag per werknemer per jaar voor persoonlijke ontwikkeling. Informeer wat er nodig is om onze sessies hiervoor in aanmerking te laten komen.

“Een fysieke en mentale oppepper”

(Viyan, Lecturer Hogeschool Amsterdam)

“Uit gebalanceerd programma voor de ziel, geest en voor de stilte van binnen”

(Hilda, Director Marketing Equinix)

“Bijkomen van het hedendaagse drukke leven: Me time.”

(Aytun, Eigenaar Elance Academy)

“Samen en bij jezelf stilstaan: Ontspannen met diepgang”

(Janet, Teamleider Evean)

“Inzicht, rust en tot de kern van het zijn komen. Elkaar helpen met compassie, onder het genot van heerlijk eten, door yoga en mindbalanced”

(Annemarie, Sr Marketeer WNF)