(06) 25 00 97 35 jiska@soul2.nl

Rouw- en verliesbegeleiding

Verlies vormt je en geeft je een nieuwe identiteit. Door dit te erkennen en het verlies te eren en aandacht te geven kan het verlies haar plek krijgen.

“We believe in little changes with big impact”

De eerste fase van verlies vraagt om luisteren en aanwezig zijn. Vanuit recente rouw- en verliesleer komt heel sterk naar voren dat verlies aandacht nodig heeft. Aandacht om te voelen, horen en zien hoe verlies een onderdeel kan worden in je nieuwe zijn. Verlies vormt je en geeft je een nieuwe identiteit. Door dit te erkennen en het verlies te eren en aandacht te geven kan het verlies haar plek krijgen. Daar help ik je bij.

Met welke vragen kun je o.a. bij mij terecht:

  • Ik voel me zo eenzaam naar mijn verlies;
  • Ik weet niet hoe ik nieuw perspectief kan vinden met het verlies dat ik geleden heb;
  • Ik rouw nu al 3 maanden, is dat normaal?;
  • Ik voel zoveel druk in mijn lijf waar ik niet mee kan leven;
  • Ik ben zo boos, zo ontzettend boos;
  • Ik kan de ander niet vergeven;
  • Wat moet ik doen om de chaos in mijn hoofd tot rust te brengen;
  • Etc.

 

“Ik heb Jiska op een bijzondere manier ontmoet. Wij waren beide op een retraite en omdat mijn rouwproces in volle gang was door het overlijden van mijn geliefde was de hulp van haar zeer welkom. Ik heb Jiska ervaren als een liefdevolle, rustige en integere vrouw.
Ze is kundig in haar vakgebied wat mij extra hielp omdat ik zelf ook coach ben. Jiska kon goed naar mij luisteren en stelde vragen die mij tot nadenken zetten. Soms ook confronterend maar dat was juist goed om vastgezette emoties vrij te laten komen. 
Jiska begreep mijn pijn en verdriet en zij kon de chaos in mijn hoofd zo verwoorden dat ik mezelf weer begreep. Hierdoor heb ik samen met haar zaken op een rijtje kunnen zetten en heb ik belangrijke keuzes gemaakt wat betreft mijn werk. 
Door de inzichten over mijn verlies heb ik mooie stappen kunnen zetten.” (Nicoline Valkenburgh – www.soulview.nl)

“Een fysieke en mentale oppepper”

(Viyan, Lecturer Hogeschool Amsterdam)

“Uit gebalanceerd programma voor de ziel, geest en voor de stilte van binnen”

(Hilda, Director Marketing Equinix)

“Bijkomen van het hedendaagse drukke leven: Me time.”

(Aytun, Eigenaar Elance Academy)

“Samen en bij jezelf stilstaan: Ontspannen met diepgang”

(Janet, Teamleider Evean)

“Inzicht, rust en tot de kern van het zijn komen. Elkaar helpen met compassie, onder het genot van heerlijk eten, door yoga en mindbalanced”

(Annemarie, Sr Marketeer WNF)